0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
1PC ИЗПОЛЗВАН АД NX70-POWER1-OM / NX70-POWER1-CH

1PC ИЗПОЛЗВАН АД NX70-POWER1-OM / NX70-POWER1-CH

BGN 212.00
Налично

Продукти

проверете нашите цени не включват никакви мита или такси. вашите данни ще бъдат потопени EMS за цялата страна,само ако на коя държава не може да превозва го EMS, тогава ние ще изберем DHL или UPS или fedex, Pls, оставят си телефонен номер към нас. моля, свържете се с нас преди да се върне. Запазваме си правото да откаже всяко изискване, което информира продавача по-дълъг от 7 дни.
Снимка на действителното стоката, гаранцията на за качество , и ние не трябва да пропускате
! !
100% Тествани Преди Да Бъдат Изпратени.
Политика За Обратна Връзка :
1.
Доставка :
1. купувачите трябва да извършите плащане в рамките на 7 работни дни. Моля, посочете положителните отзиви, Ако сте доволни от покупката си.
Правилата на връщане :
1. купувачът е длъжен, ако (в случай, че стоката е отговорен за митническите такси на вашата страна. моля, свържете се с нас на първо място, ако имате някакви проблеми с резултат от една сделка или продукт, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да сте останали доволни!
3. Време за доставка зависи от страната, в която живеете, обичаите на страната си и на върховите периоди по-специално. ние приемаме Набирателни (alipay сметка) и T/T
2. върнатите стоки трябва да имат цялата оригиналната опаковка и да се намира в добро състояние. ние ще изпратим детайл към вас в същия ден,или в рамките на 1-2 работни дни, след получаване на вашата компенсация. моля, не отговаряйте с отрицателна обратна връзка, преди да се свържете с нас!
Добре дошли, за да се свържете ние ако имате някакви въпроси или нужди съобщение Ali Express
Благодарим ви!. Неплатени победителите на търга ще бъдат отменени през 21 на работен ден. Ние не носим отговорност за каквито и да е данъци или осигурителни събиране на вашата страна. купувачът е длъжен да уведоми продавача за всички върнати стоки в рамките на 7 дни след получаване на пратката.
Плащания :
1.

Всичко за продукта

Клиентите също избират