0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
за Great Wall haval M1 M2 M4 coolbear Voleex c30 с20 Линг Ao Meryem / бобината / чанта за високо налягане F01R00A013

за Great Wall haval M1 M2 M4 coolbear Voleex c30 с20 Линг Ao Meryem / бобината / чанта за високо налягане F01R00A013

BGN 54.40
Налично

Продукти


Името на тази обща модели, продукти могат да бъдат използвани в системата за voleex C30 UMC на автомобила, система от Siemens не е подходящ .
Ако сте от Чили, Бразилия, Швейцария, Швеция, Испания и изберете UPS, Fedex или DHL commercial Express за изпращане на вашите продукти.Моля, напишете вашия митнически данъчен код (Бразилия : CPF, Чили : VASIL ), с ордена.Голямо благодаря!
Китай пощенски чанти и логистика на пратки уеб сайт : 17track.net/en/
1.ние не приемаме за себе си тарифа. тъй като това е трансграничная търговия, някои страни ще имат цени, данъци, които не можем да носим отговорност.
2. Времето за обработка на стоката : време за обработка на конкретна поръчка зависи от вида на продукта и състоянието на запасите.По принцип, времето за обработка може да бъде от 2 до 5 работни дни.
3.Ако не сте получили продукт, ще бъде по-дълго от времето за получаване, моля оставете съобщение поръчка, ние продлим срок на доставка.
4. моля ви, не позволявайте на нашите продукти лоша обратна връзка, защото логистика върви бавно
Логистична компания-това е страна, която ние не можем да контролираме,ние можем да направим това е началото на доставка.
1. положителна обратна връзка (5 звезди) е много важно за нас,моля, два пъти, преди да оставите коментар.
2. моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална (3 звезди) или отрицателна (1-2 звезди) обратна връзка.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми, и, моля, доверете ни се!

Всичко за продукта

търговска марка:
гухуо

Клиентите също избират