0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
1бр се използва Schneider Micro PLC TSX аналогов модул за вход-изход TSXAEZ802

1бр се използва Schneider Micro PLC TSX аналогов модул за вход-изход TSXAEZ802

BGN 340.00
Налично

Продукти

купувачите трябва да извършите плащане в рамките на 7 работни дни.
Снимка на действителното стоката, гаранцията на за качество , и ние не трябва да пропускате
! !
100% Тествани Преди Да Бъдат Изпратени. моля, свържете се с нас преди да се върне. купувачът е длъжен да уведоми продавача за всички върнати стоки в рамките на 7 дни след получаване на пратката.
Политика За Обратна Връзка :
1. проверете нашите цени не включват никакви мита или такси. Време за доставка зависи от страната, в която живеете, обичаите на страната си и на върховите периоди по-специално. Ние не носим отговорност за каквито и да е данъци или осигурителни събиране на вашата страна. върнатите стоки трябва да имат цялата оригиналната опаковка и да се намира в добро състояние.
Доставка :
1.
Правилата на връщане :
1. Моля, посочете положителните отзиви, Ако сте доволни от покупката си. ние ще изпратим детайл към вас в същия ден,или в рамките на 1-2 работни дни, след получаване на вашата компенсация.
Плащания :
1. вашите данни ще бъдат потопени EMS за цялата страна,само ако на коя държава не може да превозва го EMS, тогава ние ще изберем DHL или UPS или fedex, Pls, оставят си телефонен номер към нас. Запазваме си правото да откаже всяко изискване, което информира продавача по-дълъг от 7 дни. моля, не отговаряйте с отрицателна обратна връзка, преди да се свържете с нас!
Добре дошли, за да се свържете ние ако имате някакви въпроси или нужди съобщение Ali Express
Благодарим ви!. ние приемаме Набирателни (alipay сметка) и T/T
2. Неплатени победителите на търга ще бъдат отменени през 21 на работен ден. купувачът е длъжен, ако (в случай, че стоката е отговорен за митническите такси на вашата страна. моля, свържете се с нас на първо място, ако имате някакви проблеми с резултат от една сделка или продукт, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да сте останали доволни!
3.

Всичко за продукта

Клиентите също избират