0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
1PC използва Begala 3AI350. 6

1PC използва Begala 3AI350. 6

BGN 536.00
Налично

Продукти

моля, не отговаряйте с отрицателна обратна връзка, преди да се свържете с нас!
Добре дошли, за да се свържете ние ако имате някакви въпроси или нужди съобщение Ali Express
Благодарим ви!. купувачът е длъжен, ако (в случай, че стоката е отговорен за митническите такси на вашата страна. Ние не носим отговорност за каквито и да е данъци или осигурителни събиране на вашата страна. моля, свържете се с нас на първо място, ако имате някакви проблеми с резултат от една сделка или продукт, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да сте останали доволни!
3. ние ще изпратим детайл към вас в същия ден,или в рамките на 1-2 работни дни, след получаване на вашата компенсация. Запазваме си правото да откаже всяко изискване, което информира продавача по-дълъг от 7 дни. купувачите трябва да извършите плащане в рамките на 7 работни дни. проверете нашите цени не включват никакви мита или такси.
Доставка :
1.
Политика За Обратна Връзка :
1.
Плащания :
1. върнатите стоки трябва да имат цялата оригиналната опаковка и да се намира в добро състояние. Време за доставка зависи от страната, в която живеете, обичаите на страната си и на върховите периоди по-специално. Моля, посочете положителните отзиви, Ако сте доволни от покупката си.
Правилата на връщане :
1. купувачът е длъжен да уведоми продавача за всички върнати стоки в рамките на 7 дни след получаване на пратката. ние приемаме Набирателни (alipay сметка) и T/T
2. вашите данни ще бъдат потопени EMS за цялата страна,само ако на коя държава не може да превозва го EMS, тогава ние ще изберем DHL или UPS или fedex, Pls, оставят си телефонен номер към нас.
Снимка на действителното стоката, гаранцията на за качество , и ние не трябва да пропускате
! !
100% Тествани Преди Да Бъдат Изпратени. Неплатени победителите на търга ще бъдат отменени през 21 на работен ден. моля, свържете се с нас преди да се върне.

Всичко за продукта

Клиентите също избират