0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
-33 %
Floating Color Mix Illusion Таймер Liquid Motion Visual Slim liquid Oil, Acrylic Hourglass Таймер Часовник Ornament Desk TB Sa

Floating Color Mix Illusion Таймер Liquid Motion Visual Slim liquid Oil, Acrylic Hourglass Таймер Часовник Ornament Desk TB Sa

BGN 5.00
BGN 7.49
Налично

Продукти

Искаме от вас едно ново след получаване на личност детайл. Ако не получите нашия отговор, моля, моля изпратете отново съобщението си, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро. Моля, свържете се с нас за да получите ръководството по възстановяване, преди да го върне. Ако не сте доволни, когато получите стоката, моля, върнете го в продължение на 7 дни за подмяна или връщане на парите. (GMT+8) от понеделник до събота . На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден (с изключение на официалните празнични дни в Китай). Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в ! Ако сте доволни от нашия продукт и сервиз, моля, дайте ни положителен отзив 5-звезден преглед, който е много важен за нас. Срокът на доставка зависи от превозвача, митнически и пощенска изпращане на дестинацията и на други фактори. Ние ще бъдем много благодарни, ако оставите тук истинските си чувства. Ние ще ви изпратим пакет от Китай чрез въздушна поща. Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Ако продуктът е дефектен в рамките на 3 месеца, ние ще ви изпратим замяна, без допълнително заплащане, или ще ви предложим възстановяване след получаване на дефектните стоки.
Да се съхранява далеч от пряка слънчева светлина. по-долу информация за срока на доставка за събиране на количествени данни :
Ние приемаме заявки за връщане, по електронна поща, в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на вашата поръчка.

Всичко за продукта

Номер На Модела:
Друго

Клиентите също избират