0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
1PC USED АД 1746-NO4V AB

1PC USED АД 1746-NO4V AB

BGN 540.00
Налично

Продукти

купувачите трябва да извършите плащане в рамките на 7 работни дни.
Правилата на връщане :
1. ние приемаме Набирателни (alipay сметка) и T/T
2. вашите данни ще бъдат потопени EMS за цялата страна,само ако на коя държава не може да превозва го EMS, тогава ние ще изберем DHL или UPS или fedex, Pls, оставят си телефонен номер към нас. купувачът е длъжен да уведоми продавача за всички върнати стоки в рамките на 7 дни след получаване на пратката. Време за доставка зависи от страната, в която живеете, обичаите на страната си и на върховите периоди по-специално.
Политика За Обратна Връзка :
1. моля, свържете се с нас на първо място, ако имате някакви проблеми с резултат от една сделка или продукт, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да сте останали доволни!
3. върнатите стоки трябва да имат цялата оригиналната опаковка и да се намира в добро състояние. Моля, посочете положителните отзиви, Ако сте доволни от покупката си. Запазваме си правото да откаже всяко изискване, което информира продавача по-дълъг от 7 дни.
Снимка на действителното стоката, гаранцията на за качество , и ние не трябва да пропускате
! !
100% Тествани Преди Да Бъдат Изпратени. купувачът е длъжен, ако (в случай, че стоката е отговорен за митническите такси на вашата страна. моля, свържете се с нас преди да се върне. ние ще изпратим детайл към вас в същия ден,или в рамките на 1-2 работни дни, след получаване на вашата компенсация. моля, не отговаряйте с отрицателна обратна връзка, преди да се свържете с нас!
Добре дошли, за да се свържете ние ако имате някакви въпроси или нужди съобщение Ali Express
Благодарим ви!. проверете нашите цени не включват никакви мита или такси. Ние не носим отговорност за каквито и да е данъци или осигурителни събиране на вашата страна. Неплатени победителите на търга ще бъдат отменени през 21 на работен ден.
Плащания :
1.
Доставка :
1.

Всичко за продукта

Клиентите също избират