0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
-5 %
5 бр. / лот отключени Linksys SPA2102 VoIP-Voice Router телефонен адаптер с 1 WAN+1LAN+2 FXS VoIP телефонен адаптер с търговците на предавателна

5 бр. / лот отключени Linksys SPA2102 VoIP-Voice Router телефонен адаптер с 1 WAN+1LAN+2 FXS VoIP телефонен адаптер с търговците на предавателна

BGN 169.00
BGN 177.58
Налично

Продукти

Аксесоари се предлагат с гаранция от 1 месец. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.Ако клиентите не се пречиства митницата или не плащат данъци, не могат да получат пакет. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
7.
Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Руски поръчка трябва да е с пълно наименование. Или пък можете да изберете замени.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. поради статута на резерва и разликата във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.
Технически характеристики на : двойна порта за свързване на съществуващите аналогови телефони или факс, или към система за телефонна ЦЕНТРАЛА два 100 Base T RJ45 Ethernet интерфейс (LAN, WAN), за да се свържете към домашна или офис локална мрежа, както и Ethernet връзка за широколентов модем или маршрутизатор (WAN) независимо конфигуриране на всяка линия с помощта на софтуер, контролиран от доставчика на услуги или крайния потребител силна сигурност с надеждна, основани на криптиране методи за комуникация, обучение и поддръжка на две гласови порта (RJ11) за аналогови телефони или факс машини импеданс - агностика-8 конфигуриране на настройките на изчакване на повикването, правила за изчакване на повиквания, изчакване на повикването id на обаждащия id на обаждащия се с името/номер (мултинационални опции) заключване на идентификатора на повикващия пренасочване на повиквания : няма отговор, е зает, все не се притеснява прехвърляне на повикване трипътен конферентен разговор с локално смесване на индикация за готовност съобщения - визуален и тонален възвръщаемост на повикване обратно повикване при зает блокиране на повикване с ограничение на такси на разсрочено изключване на изходите повикване - повикване и набрания номер изключен предупредителен сигнал селективен/анонимно отхвърляне на повикване гореща линия и топло линия повикване бързо набиране 8 номера/адреси музика в очакване на факс : G.

Всичко за продукта

Цвят:
Без кутия, с кутия
търговска марка:
БАРТУН
Номер На Модела:
SPA2102
Пристанища:
1wan+1LAN+2 порта FXS
вилица за хранене:
ЕС/АС/САЩ/ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
производител:
Linksys

Клиентите също избират