0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
1БР НОВ DCS 3BSE008514R1 / DO820 ABB

1БР НОВ DCS 3BSE008514R1 / DO820 ABB

BGN 569.60
Налично

Продукти

моля, не отговаряйте с отрицателна обратна връзка, преди да се свържете с нас!
Добре дошли, за да се свържете ние ако имате някакви въпроси или нужди съобщение Ali Express
Благодарим ви!.
Плащания :
1.
Политика За Обратна Връзка :
1. Запазваме си правото да откаже всяко изискване, което информира продавача по-дълъг от 7 дни. върнатите стоки трябва да имат цялата оригиналната опаковка и да се намира в добро състояние.
Правилата на връщане :
1. Време за доставка зависи от страната, в която живеете, обичаите на страната си и на върховите периоди по-специално. купувачите трябва да извършите плащане в рамките на 7 работни дни.
Доставка :
1. Неплатени победителите на търга ще бъдат отменени през 21 на работен ден. купувачът е длъжен, ако (в случай, че стоката е отговорен за митническите такси на вашата страна. вашите данни ще бъдат потопени EMS за цялата страна,само ако на коя държава не може да превозва го EMS, тогава ние ще изберем DHL или UPS или fedex, Pls, оставят си телефонен номер към нас. моля, свържете се с нас преди да се върне.
Снимка на действителното стоката, гаранцията на за качество , и ние не трябва да пропускате
! !
100% Тествани Преди Да Бъдат Изпратени. проверете нашите цени не включват никакви мита или такси. моля, свържете се с нас на първо място, ако имате някакви проблеми с резултат от една сделка или продукт, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да сте останали доволни!
3. ние ще изпратим детайл към вас в същия ден,или в рамките на 1-2 работни дни, след получаване на вашата компенсация. купувачът е длъжен да уведоми продавача за всички върнати стоки в рамките на 7 дни след получаване на пратката. ние приемаме Набирателни (alipay сметка) и T/T
2. Ние не носим отговорност за каквито и да е данъци или осигурителни събиране на вашата страна. Моля, посочете положителните отзиви, Ако сте доволни от покупката си.

Всичко за продукта

Клиентите също избират